Klubbens HistorieGevninge IF er en Idrætsforening som er en sammenslutning af Gevninge Boldklub og Gevninge Gymnastik forening, det skete d. 7-12.1976.

Gevninge IF startede en tennis afdeling, med stiftende generalforsamling d. 28 april 1994. Inden da, havde klubben nedsat en arbejdsgruppe, som skulle undersøge hvor, der var plads til banerne samt hvilke underlag banerne skulle have.

Der blev valgt en dyrere løsning end det der ellers var givet tilsagn om fra Lejre Kommune, det blev 2 rødgrusbaner med sprinkleranlæg, samt højt hegn i enderne samt på den ene langside.

Tennis afdelingen startede med et underskud på 45.000 kr. Allerede i 1995 var der lagt flisebelægning samt bygget en overdækning på terrassen, og underskuddet var allerede halveret.

Januar år 2000 har tennis afdelingen alle de hjælpemidler, som skal anvendes for at gøre vedligeholdelse af banerne så nemt som nu muligt. Der er minitraktor, anhænger, afrette maskine, tromle.

2003 fik klubben sin egen hjemmeside og muligheden for at booke baner via Internettet, det gav klubben et løft og vi fik også nye medlemmer fra omegnen, fordi det nu var muligt, at booke baner uden man skulle ned til banerne først.

2004 var året, hvor vores anlægsudvalg begyndte med at renovere vores baner selv og dermed spare klubben for en masse penge.

2005 var året, hvor vi måtte skifte formand, da vores daværende formand, tovholder og tovtrækker - Henrik Jensen - desværre blev ramt af sygdom, så han ikke kunne fortsætte. Det blev noget af en opvågning for klubben, for vi fandt ud af, hvor meget Henrik egentlig stod for og det skulle nu overtages af andre. Det var også året, hvor vi fik vores eget bookingsystem, som vi selv har været med til at udvikle, det er vi rigtigt glade for.

2006, nu er bookingsystemet færdigudviklet, så nu kan vi tilbyde det til andre klubber.