Velkommen til sæsonen 2023

 

KÆRE ALLESAMMEN!

 

Så er vi snart klar til en ny sæson på nogle fantastiske grusbaner og et nytrimmet anlæg ved Trælleruphallen. Vi har store forventninger til, at baneudvalget, som de plejer, tryller med baneklargøringen, så vi igen i år kan spille på baner, der er helt i topklasse. De senere år er banerne bare blevet bedre og bedre - og der er heldigvis rigelig plads, så alle kan få glæde af dem.

 

Vi er selvfølgelig altid glade for at byde nye medlemmer uanset alder velkomne. I sæson 2023 fortsætter vi med introduktionstilbudet for nyindmeldte husstande, der har lyst til at spille tennis sammen. En husstand af nye klubmedlemmer kan spille hele sæsonen 2023 for kr. 700,00. Vi bibeholder det nedsatte kontingentet for juniorer, så medlemmer under 18 år betaler kr. 100,00 for en sæson.

 

Vi vil gerne dele spilleglæde og baner med mange flere, så standerhejsningen er også arrangementet, hvor i er velkomne til at “medbringe” interesserede i venne- og familiekredsen.  Vi starter med noget morgenkaffe og går så ud og spiller på de “friske” baner. Alle er velkomne – ung som ældre. Vi har gæste-ketchere i klubben, så det er bare at møde op og få en fornemmelse for spillet. 

 

Man behøver bestemt ikke at holde sig tilbage, bare fordi man ikke på forhånd har nogen at spille med. Der er flere muligheder for at finde folk at spille med i klubben. MIX-MAX-arrangementerne er velegnede til at møde andre medlemmer. Hér mødes tennisspillere på mange“niveauer”, så det skulle være muligt at finde en eller flere, man ”passer med”.

 

Vi håber at se rigtigt mange af jer til vores standerhejsning den 30. april, så vi kan få skudt sæsonen ordentligt i gang

 

Med ønsket om, at alle får spillet noget god tennis, byder vi alle velkommen til sæsonen 2023.

 

 

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen